Sommaren med Göran - En midsommarnattskomedi.






Har legat och slappat de senaste dagarna för att jag är sjuk igen, jävla skit!
så jag stog och rev i hyllan igår och hittade sommaren med göran!

För er som inte har sett den har ju missat något, det är så sjukt rolig.
handlar om stackars Göran som försöker skaffa sig ett normalt förhållande vilket inte går riktigt enligt planerna. Först håller han på att kväva sin fru genom att stoppa förlovningsringen i hennes champangeglas, han hade gjort så fint med picknick och allt sen blir hon sur, haha
och där tar deras relationship slut ganska så snart, och av en händelse träffar han på sin gamla klasskompis som han blir intresserad utav. Så han gör allt för att få träffa henne och blir bjuden på samma midsommar fest där han gör en riktigt snygg entré genom att knuffa en unge i sjön och sedan slå en golfklubba i ansiktet på hans mamma, hahaha! snacka om att ingen tycker om honom på festen. han har också med sig sin bäste vän alexander(David Helenius) som egentligen inte skulle ha åkt någonstans utan att ha suttit hemma och passat upp på hans fru som DESSUTOM är i bryssel, men deras hund tingeling är hemma som han måste ta hand om vilket resulterar i att den får följa med på festen.
Hans stränga fru Anne ringer och frågar efter viktiga papper hon behöver veta svar på, och alex ljuger om att han är hemma och hittar på alla möjliga konstiga svar. Medans han egentligen är ute på sjön och super samt flirtar med andra tjejer.
"heej skrållan" hahahaha jag dör vilket fult namn att kalla sin fru.

Anyway, det festas rejält och fester spårar ur där ett tag med kareoken + att göran får åka ambulanshelikopter till sjukhuset där han vaknar upp brevid någon snubbe och personalen tror att han är förståndshandikappad.
sen är dan eklund med och går runt med en stor godispåse i kavajfickan som har gräver i var och varannan minut, vad är det om ?? haha.

Hur som helst så kan jag garantera att detta är en super rolig film!

Och snubben med den korta stubinen ;MEN VAD FAN GÖR DU ?? ÄR DET DU DIN IDIOT!
göran (som hoppade framför hans bil i hopp om attt de skulle vara någonannan); ja förlåt jag ville bara tacka för en trevlig fest osv.
snubben; ja visst, det var riktigt trevligt. tack själv! *världens leende på läpparna & nickar förstående*

JAJA. nu vet ni det, ska nog kolla på den ikväll igen för tror att min pojkvän vill se den. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0