Mina gamla favvojeans sitter numera som smäck!

Rev fram ett par gamla jeans ur garderoben och fick en smärre chock då jag INTE såg ut som en falukorv i dem utan dem sitter perfekt!!

Blev sjukt glad, jeans är verkligen min klädkod, är rätt trött på dessa leggings vilket självklart kan vara snyggt & lite slappare men jag har alltid varit en riktig sucker for jeans så känns super bra att jag kunde klämma på mig dessa med säkert tio cm mellan midja & byxlinningen. High five!! Haha!

Att sluta med chips,godis&läsk ger resultat! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle gå att bara bojkotta allt skräp men tydligen, är rätt stolt över mig själv faktiskt! Förr åt jag jämt godis men nu äter jag typ ... Jordnötsringar nån enstaka gång och då menar jag väldigt sällan, haha! Tänkte att jag lite senare skulle göra en liten snabb uppdatering om vad jag har pysslat med sedan sista inlägget från 2011.


Titta vad påskharen hade lämnat på min säng,haha!!

Världens sämsta uppdatering, sist jag gjorde ett inlägg var förra sommaren haha, sån nu gör vi ett nytt försök för som jag minns det var det här väldigt roligt!

Anyway, dessa underbara jeansshorts låg hemma på min säng och gissa om jag blev glad? Har sprungit in och ut på newyorker hundra gånger bara för att få kika på dessa godingar, sen äntligen fick jag dom! Wheeee!:D tusen tack mami! <3

Nu fattas bara lite sol & värme sen kommer dem att användas flitigt vill jag lova, till någon snygg magtröja! Åh ge mig sommar nuuuu ;((( haha!


RSS 2.0