Finska fyllon i Sundbyberg.



Helgen började med att jag blev förföljd av något pervo till indier på pendeln till ö-tälje som betedde sig helt cp, frågade om mitt nr, var jag bodde, vad jag hette blablabla. trots att jag ignorerade han fortsatte han att prata med mig och höll på. och han skulle av i rönninge men satt kvar?? Dock försvann han när jag gått av och sprungit till en fin person som skyndat sig dit för min skull haha. vilka psykos det finns, ibland undrar man vad som rör sig i huvudena på dessa människor.
boo. ;((

Jag åkte hem till angie & lowie, tog nån öl och tog en taxi hem till johannes i sundbyberg, hängde där med ytterligare några till, hade trevligt. drog till nån krog som hette brunnen, kastade pil, drack en till öl, jens blev utslängd men kom in igen?? det vart fight, jag fick en ros som anna fått en snubbe, tappade bort alla människor eftersom dem sprang åt sjuttio olika håll så där satt jag ensam och övergiven tills jens kröp fram ur buskarna och vågade visa sig och jag sa " jag ska släpa dig i håret tills du ber om ursäkt " men sen kom jag på att han inte har ett hårstrå på skallen, :( hahaha! och då började han kalla mig för frida så då bytte jag ut "jens" mot "Håkan hemlin"..  tog tunnelbanan hem till anna och där var det party på fem personer. spelade in fula videos blabla. Skrattade så jag grät där ett tag.
Sen skulle jag sova och vad händer...? Helt plötsligt ligger jag under ett jävla tåg på järnvägsstationen, JENS började snarka fattar inte ens hur de är möjligt att snarka så mycket som den människan gör! Haha! det är för sjukt för att vara sant. Låg och skrek "JEEENS !!" hur länge som helst men intehörde han nåt, så somnade med musik i öronen, var omöjligt att sova haha!

hur som, vi hade en sjukt rolig kväll iallafall.
och jag hade en super bra helg i övrigt.

" Och jag kände mig som en liten hora när jag åt den där hamburgaren "
Mwahah.

Mentalskötare och Undersköterska.


Säters rättspsyk.




Något som är sjukt bra med min linje är att jag får två titlar/diplom när jag går ur skolan.
Dock får man ju inte titeln förrän man tagit sitt första steg innanför dörrarna till arbetsplatsen.

idag på jobbet pratade jag och min chef om mitt liv och min framtid.
problemet med mig är att jag vill så jäkla mycket, jag vill bli så mycket, för mycket? listan kan göras lång.
är nog en sån som kommer att spendera majoriteten av mitt liv på pluggande för att ständigt lära mig och bli bättre. Varför inte? Se på världen, ditt liv varför inte nyttja det till max?
Du kan inte alltid veta allting om allt, men du kan alltid bli bättre.

Jag har iallafall kommit fram till att jag ska ta vara på min ena titel som vårdare, skulle vilja jobba inom kriminalvården ett tag, på en rättspsykiatrisk slutenvårdsanstalt eller nått sånt.
Jag har en stor vilja att hjälpa andra människor, nästan för stor.

Är så intresserad utav psykiska sjukdomar samt störningar och människor så det är inte sant. Älskar att sitta och läsa en massa utredningar,förundersökningar,dokumentationer och sånt.

Får ofta höra; men du kan inte ställa in dig på att du kommer att kunna hjälpa alla människor.
Nej det säger jag inte heller, jag är ingen mother theresa men att ha viljan är väl endå nästan den viktigaste delen i ett sånt jobb? Och alla människor är enskilda egna individer, du kan aldrig hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Och så är det. du kan aldrig tvinga dig på någon, alla har rätt att leva sina liv på sitt sätt hur sjukt det än kan låta i vissa sammanhang.
Men det är också ett annat tänkande när det gäller grovt sjuka människor. Well, det blir nog jätte bra.


Min chef; hur kommer det att se ut, en snygg blond långhårig tjej med plutläppar på en anstalt för psykiskt sjuka? sen skrattade han, haha! Seriöst!! Måste man se ut som en skata för att jobba inom det yrket? Visst att jag är ytlig men det skulle aldrig få gå ut över mitt jobb. Menar man kan ju inte göra så mycket åt hur man ser ut. Och man ska inte behöva ändra utseende efter arbete.
Folk säger jämt jämt jämt; bli modell, artist blabla. men ja vill ha ett seriöst jobb, något som jag brinner för och där jag helst aldrig sitter still. Polis skulle ju vara utmärkt haha men nej det är inget för mig. Är för feg för sånt. ;(

Och där kommer vi in i min nästa dröm som jag ska uppfylla redan i höst - att bli make up artist & hårstylist.
Jag är sjukt kreativ och älskar färger och former så det kommer passa mig riktigt bra.
Visar jag vad jag kan för min lärare i den utbildningen har jag stor chans att komma långt, riktigt långt. Vilket jag vill.

Den tredje är att bli professionell hårfrisör, har velat bli det så länge jag kan minnas.


But still, finns inget bättre än att hjälpa andra människor, och så är det.
Att gå hem ifrån jobbet och veta att man gjort någon en stor tjänst genom att bara finnas där är nog den bästa känslan som finns. Dock måste jag bli bättre på att släppa saker när jag går ifrån jobbet, är ju specialist på att ta med mig jobbet hem.

Vill även bli ambulanssjuksköterska & barnmorska. + 10 saker till minst!

Fan vad djupt det här vart nu då, men det var ju inte meningen, haha! ;d
När jag läser det här kan jag inte låta bli att skratta åt mig själv,det är bara nåt jag undrar; hur i helsike ska du hinna med allt det här?
Plötsligt känns livet alldeles för kort.

workin.

ååå alltså jag är så trött att jag inte ens vet vad jag heter, fattar inte hur jag ska orka jobba haha!
menmen det får lov att gå. jobbar ju bara till kl 15 trots allt.

blogg.se har strulat hur länge som helst så har inte kunnat uppdatera, men det verkar ha löst sig.
nu ska jag slänga i mig frukost och sedan cykla iväg till jobbet som ligger 5 min ifrån mig.

puss


the most beautiful woman in the world.

Little girl.



Seriöst, hur bra var mina bröder på att ta hand om mig egentligen när jag var liten? hittade den här bilden och man riktigt ser ju hur jag kämpar för mitt liv där med lilla handen för att inte ramla omkull! så jävla dåligt!! och jag har knappt en tråd på kroppen. Hahahaha!



dady & jag 93/94?



Pappa Matte idag, hahah! vilken DIFFERENCE!
världens bästa pappsen.
Så mycket du har fått stå ut med under alla år, bråkiga tonåringar som slåss, gapar&skriker var och varannan dag över datorer och telefoner. Han fick alltid hoppa emellan när jag och mina bröder låg och höll på att slå ihjäl varann på golvet i hallen. Vi slog varann riktigt illa också JÄMT var det så.  Hahaha! jag vann jämt & pappsen var alltid på min sida. ;b Den ena satt där med en bomullstuss i näsan eller en stor påse med is lagt över världens bulor både här och var medans den andre fick som den ville.
Några rivsår hade ju ingen dött av.

Minns en gång när jag var typ 13 så ringde jag honom på jobbet och ljög och sa att dom slog mig där hemma BARA för att han skulle komma hem så jag skulle slippa vara ensam tillsamamns med dom. Vilken cirkus.  Hahahaha hur sjukt är inte det?? Men nu är alla stora och har flyttat hemifrån, förutom en utav alla 4, och nu flyttar jag med. Sjukt.

OK KLOCKAN ÄR TRE MINUTER I SJU PÅ MORGONEN, Jag har inte sovit en blund och ska upp och övningsköra, kommer ju gå skitbra. godnatt!!

If you really want more, scream it out louder.

Har blivit knäpp i den här låten, jag hörde den på jobbet & där fastnade den. Sen vet jag inte om det hjälper att den går på repeat om och om igen.
Men det är ju iofs bra, för så som jag fungerar kommer jag att HATA den imorgon eller dagen därpå, haha.

Jag fattar inte vad mitt problem är, jag verkligen HATAR sån här musik annars. Det enda jag lyssnar på är .. hårdrock nemen typ + techno och andra remixade låtar. eller va tusan jag vet inte ens vad jag lyssnar på, egentligen lyssnar jag på det mesta MEN inte sånt här. aja. Den är  bra, i ett par dagar som sagt.

If you really want more, scream it out louder,
Get it on the floor, bring out the fire,
And light it up, take it up higher,
Gotta push it to the limit, give it more.






the happiest girl in the world.

Mycket som står på schemat nu.

Anställningsintervjuer - varav en nu på fredag.
Bilkörning - måste kirra körkortet på typ två månader,
Jobba arslet av mig och få ihop money till min utbildning på 100 tusen.
Fix med den nya lägenheten i sundbyberg - LYCKLIG.SE
Boka tid för tatto
Göra klart alla uppgifter i skolan
Ordna med studentkläder - DET ÄR TVÅ MÅNADER KVAR JAG DÖR.
Säga upp mig från ett utav mina jobb
Fixa gymkortet på 24/7

Ja ni ser ju, livet för mig har bara börjat.
Nu ligger allt framför mig, är så otroligt glaad.

Imorgon ska jag dra ut min storebror för att köra med honom, vilket blir ju väldigt spännande haha!
Och han är väldigt "så här och såhär ska det vara" får se om jag kan uppnå hans krav och förväntningar. Hah. ;d

Sommaren med Göran - En midsommarnattskomedi.






Har legat och slappat de senaste dagarna för att jag är sjuk igen, jävla skit!
så jag stog och rev i hyllan igår och hittade sommaren med göran!

För er som inte har sett den har ju missat något, det är så sjukt rolig.
handlar om stackars Göran som försöker skaffa sig ett normalt förhållande vilket inte går riktigt enligt planerna. Först håller han på att kväva sin fru genom att stoppa förlovningsringen i hennes champangeglas, han hade gjort så fint med picknick och allt sen blir hon sur, haha
och där tar deras relationship slut ganska så snart, och av en händelse träffar han på sin gamla klasskompis som han blir intresserad utav. Så han gör allt för att få träffa henne och blir bjuden på samma midsommar fest där han gör en riktigt snygg entré genom att knuffa en unge i sjön och sedan slå en golfklubba i ansiktet på hans mamma, hahaha! snacka om att ingen tycker om honom på festen. han har också med sig sin bäste vän alexander(David Helenius) som egentligen inte skulle ha åkt någonstans utan att ha suttit hemma och passat upp på hans fru som DESSUTOM är i bryssel, men deras hund tingeling är hemma som han måste ta hand om vilket resulterar i att den får följa med på festen.
Hans stränga fru Anne ringer och frågar efter viktiga papper hon behöver veta svar på, och alex ljuger om att han är hemma och hittar på alla möjliga konstiga svar. Medans han egentligen är ute på sjön och super samt flirtar med andra tjejer.
"heej skrållan" hahahaha jag dör vilket fult namn att kalla sin fru.

Anyway, det festas rejält och fester spårar ur där ett tag med kareoken + att göran får åka ambulanshelikopter till sjukhuset där han vaknar upp brevid någon snubbe och personalen tror att han är förståndshandikappad.
sen är dan eklund med och går runt med en stor godispåse i kavajfickan som har gräver i var och varannan minut, vad är det om ?? haha.

Hur som helst så kan jag garantera att detta är en super rolig film!

Och snubben med den korta stubinen ;MEN VAD FAN GÖR DU ?? ÄR DET DU DIN IDIOT!
göran (som hoppade framför hans bil i hopp om attt de skulle vara någonannan); ja förlåt jag ville bara tacka för en trevlig fest osv.
snubben; ja visst, det var riktigt trevligt. tack själv! *världens leende på läpparna & nickar förstående*

JAJA. nu vet ni det, ska nog kolla på den ikväll igen för tror att min pojkvän vill se den. Haha!

Gud vilken tråkig humor jag har. Men jag kan inte låta bli!

Tänk att du sätter dig på bussen brevid en karl, du sitter och läser din tidning och märker att din näthandske har fastnat i mannens gylf.





Och medans du förtvivlat börjar dra och slita allt vad du kan för att få loss handsken samtidigt som du är livrädd att människan ska vakna. Du tittar upp för att se om någon har märkt vilken situation du är i. Då du möter den här blicken.


Hur reagerar du?

HAHAHAHA!! ..............................  Alltså jag kan inte sluta spola fram & tillbaka femhundra gånger  bara för att få se detta, så otroligt fult! Hon tittar upp två gånger, och han bara sitter och blinkar åt henne hela tiden. jag dör vad kul!
Ur filmen morrhår & ärtor med Lena Nyman & Gösta Ekman.
SE DEN!

filmkväll med mami



Jag & mamma ligger i varsin ände av soffan och myser till två filmer med en massa onyttigheter.
Damn nu måste jag lägga pengar i tims glas-skål, vi skulle haft en "nyttig" månad, jo tjena gick ju väldigt bra, haha! Tjugo spänn för varje gång jag stoppar något i truten. Blir dyrt det här.

Anyways, den här filmen var definitivt inte bra kan jag ju säga. Handlade om någon teater, där ingenting är som det borde vara, affärer hit och dit, någon gubbe som springer där och tar bilder för att bevisa att dom missköter teatern, då han plötsligt själv blir fotad när han övernattar där med en sexbok på magen. Haha, ok man skrattar ibland, eller så är det jag som är så sjukt lättroad.

Nu ska vi sätta på den andra filmen, "i rymden finns inga känslor" får se om den är bra då.
Hoppas ni har en bra fredagskväll.

puss.

LÓreals produkter.


Igår innan jag sprang iväg till jobbet skickade jag efter en massa produkter från LÒreals hårvårdserie,
kan definitivt inte leva utan dessa. Använder ingenting annat faktiskt, har blivit så van att ha silkeslent hår haha nedå. Beställde bla ett serum för trasiga hårtoppar (CHECK) + hårinpackning, och när jag beställer tar jag alltid det största dom har vilket ligger på 1500 ML.
Kalaset gick på ca 900;- och kommer ifrån bangerhead.se Helt klart prisvärt!



Inpackning & mys.



Jag la i en hårinpackning på mig & baby vilket verkligen behövdes. Boo mitt stackars hår ;(( men så är det när man envisas om att vara VIT i håret. Haha!
Nu är jag iallafall hemma igen, har varit hos skrutten hela veckan. Back to reality = work,skola och ännu mera jobb. Ska börja min praktik denna vecka också, inom psykiatrin vilket ska bli väldigt spännande.
Redan imorgon ska jag börja med att jobba ett kvällspass från 15-21:30 på trumslagarbacken.
Måste slinka in på ICA också och slänga in ett paket.
Har saknat min lilla kaniiiiiin så mycket att jag har kramat&pussat ihjäl honom hela kvällen.

Puss

Hos Dominique i Eskilstuna



I måndags tog jag tåget vid 11-tiden för att åka till min frisör & vän dominique, var där vid tolv tiden och körde igång direkt, blev super fin i håret! Är super nöjd!
Dessutom gjorde hon naglar på mig, vilket jag aldrig gjort på salong men de vart super fint. Känner mig som en prinsessa nu haha!

Vi hade riktigt mysigt, skvallrade, skrattade hela dagen, sen gick vi och köpte hämtmat från en kina resturang som ligger i närheten. Det vart friterad kyckling med ris och sötsur sås, mm <3!

Sen hjälpte jag henne att klippa extantions till hennes kund, samt svara i telefonen och lite sånt där. Haha man måste ju ställa upp!

Vid sju tiden låste vi och åkte iväg till rusta för domi skulle köpa en öppen spis som var riktigt nice!
Därefter tog vi en sightseeing runt halva e-tuna innan hon körde mig till stationen.

Super bra dag!
Önska att vi sågs mer ofta bara,boo! ;((

RSS 2.0