Kvällspass ikväll,yup!

Åå herregud!
Har världens mensvärk, huvudvärk och som om inte det vore nog har jag även dragit på mig världens förkylning.. Och sen ringde dom in för jobb ikväll och snälla Jennie säger ju inte nej, (skulle vara om jag ligger döende) haha jobbnarkomanen menar jag..
Jobbar ju som personlig assistent och han jag jobbat åt verkar inte bry sig så mycket så, han är bara glad att jag kan hoppa in & jobba.

Nu ska jag ta och äta lite frukost, jaa jag vet kl är över två men haha, har faktiskt nyss klivit upp ur badet, legat och kollat på unga mödrar hela förmiddagen( har fått någon nojja på det där programmet,hm) och baby sover som en stock, går ej att få liv i!

Nej snabba ryck nu, ska även hinna springa till försäkringskassan och hämta ett papper (tidsrapport) till jobbet osv.

Denna parfym unnade jag mig för några dagar sedan, luktar supergott dock rätt dyr.

Puss


Robin Hood

Hello you guys!

Har bäddat ner mig bredvid hjärtat i vår stora mysiga säng, doftar tvättmedel i hela sovrummet då jag vikt in alla kläder i garderober och bytt sängkläder m.m.

Slänger in en bild från i juni, Tove & jag! (som dessutom väntar en liten, längtar!)

Puss


Erikslunds shoppingcenter

Kan inte sova så slänger in dagens impulsköp från IKEA & lite andra inredningsbutiker.
Hade ingenting planerat idag, skulle tvättat egentligen men det lät roligare att dra till Erikslund och "titta" lite.. Haha! (då baby J skulle till sin pappa bl.a. & fixa sin nya telefon) så slängde mig på bussen och märkte tre timmar senare att jag kom ut med tre välfyllda kassar med prylar i. Så typiskt mig, hade tänkt köpa två kuddar ifrån början men sen slutar det med att jag har med mig halva Ikea hem.. Haha!!1

Minns att jag sprang runt på IKEA & va skitsur på mig själv och undrade hur jag kunde vara så dum att inte ta en vagn istället för en ful blå Ikea-PÅSE! snacka om årets ryggvärk efteråt så tog en taxi hem till stan igen tio minuter innan stängning också (20.00) haha!!

Det blev lite allt möjligt, ljuslyktor,plädar,tavlor,kuddar,fårfäll,krukor, blommor,roller (hunden ;( heh) en äggskivare osv haha bara bra grejer!

När jag kom hem var hjärtat hemma så jag lagade kasslerpasta som är så sjukt gott!
Sen var det bara att börja packa upp alla jädra påsar osv. Jocke tycker att jag är knäpp men han är inte ett dugg förvånad, hahaha!

Nehe sova nu så man orkar ta i tu med berget av tvätt i badrummet imorgonbitti (läs idag) herregud klockan är så mycket som 04.12....

Sov så sött!


NEW IN.

Det var ju verkligen igår hörrni! haha, har jobbat som en galning den senaste tiden/året så har verkligen inte haft någon som helst tid till att blogga. MEN nu försöker vi igen.
Anyways.

Låg i soffan och kikade runt lite bland mina favvo-internetbutiker och hittade en mysig stickad tjocktröja, (garderoben behöver fyllas på nu till hösten) sedan ett basic men endå stilrent vitt linne av märket D.brand.
 
Nöjd tjej.
Tidigare så sprang jag en snabbis nere på stan och svängde in hos frisören och köpte schampo & hårinpackning för mitt hår som sjunger på sista värsen, nej så illa är det inte haha! men det mår inte bra iallafall så hellre slänger jag ut lite mer pengar på ett bra schampo & inpackning för att mitt hår skall må bra istället för att köpa på ICA osv, ( inget fel i det, mer det att det är inte lika skonsamt ).

Svängde även in på lagerhaus och köpte två ris(tak)lampor till sovrummet & en till vardagsrummet.
Sen vart det att kila ner till igor och handla med mig mat hem till min lilla älskling som är lite halvt sjuk just nu, så jag slängde ihop hans favoriträtt (iallafall när jag lagar den) korvstroganoff och ris, (stavning?) haha! Då vart han glad, mitt lilla hjärta. Älskar honom så mycket!
 
 
 
 
 
 





Nu ska jag fortsätta att kika på unga mödrar på älsklingens applenörddator som jag inte begriper ett skit utav, jag har säkert installerat en fem sex program bara då jag skulle ladda ner dom här bilderna på datorn. Haha!1! ;( jaja man kan ju inte vara bäst på allt.
Kvällens dilemma är att jag vette sjutton hur jag ska kunna somna sen heller för J drar stockar efter sig och låter som ett jädra tröskverk, det är så tavlorna ramlar ner från väggarna haha ... booo! ;((
 
Natti!

RSS 2.0